Thuisleefgids voor leveranciers

Heeft onze website uw interesse gewekt en hoort uw product ook op onze website thuis? In onze beleving wel, als uw product voldoet aan onderstaande criteria:

- Het product is geschikt voor thuiswonende consumenten;
- Het product heeft betalende eindgebruikers;
- Deze eindgebruikers kunnen worden benaderd om hun ervaringen te delen op onze website.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

LiveSafe is één van de productleveranciers op de website van Thuisleefgids, in de categorie personenalarmering. Volgens LiveSafe zit er een grote meerwaarde aan het feit dat Thuisleefgids data verzamelt uit de enquête (beoordeling) die de eindgebruikers van producten invullen.

"De Thuisleefgids enquête is een zeer welkome aanvulling op onze twee thans reeds gebruikte bellijsten, welke binnen LiveSafe worden gehanteerd om haar dienst verlening blijvend te verbeteren. Door deze enquête krijgen nu ook andere aspecten van diezelfde dienst de volle aandacht, aspecten welke anders zelden zouden worden besproken omdat er mogelijk niet echt direct klachten over zijn, maar ze toch ook wel voor verbetering vatbaar zijn.

De enquête draagt er toe bij dat de uiteindelijke inhoud en kwaliteit van de mobiele alarmeringsdiensten op termijn evolueert naar de gewenste vorm, en mede tot stand komt voor en door de klanten. Dit proces komt dus in de buurt van de uitvinding van Lucien Engelen “patients included”.